promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fürdőruhás lesifotók készültek a 77 éves Helen Mirrenről, teljesen kiakadtak az emberek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokakat felháborított a lesifotós tiszteletlensége.

Az Oscar-díjas Helen Mirren egy köztiszteletben álló, legendás színésznő, akit a szakma, illetve a közönség is nagyon kedvel. A világsztár 77 éves, és sokak szerint most is az egyik legszebb nő Hollywoodban, a nőiessége jelenleg is úgy ragyog, mint 50 évvel ezelőtt. Rengetegen odavannak érte, a műsorokban folyamatosan csapják neki a szelet – nemrég pedig istennőként láthattuk őt a Shazam! folytatásában:

Szinte megszokhattuk már, hogy a lesifotósok majdnem mindenhol ott vannak, és néha a lehető legkellemetlenebb pillanatokban csapnak le a mit sem sejtő sztárokra. Ezzel általában nincs gondjuk az embereknek, hiszen sokan szeretnek „leskelődni”, de most mégis rengetegen megorroltak egy lesifotósra, mert úgy gondolják, hogy túllépett egy határt, és rendkívül tiszteletlen volt Helen Mirrennel szemben.

Helen Mirren Mexikóba ment pihenni, fürdőruhában élvezte a napsütést, és közben fogalma sem volt róla, hogy egy lesifotós éppen képeket készít róla, ezek a felvételek pedig természetesen felkerültek az internetre, és félelmetes sebességgel járták be a világhálót – mindenhol dicsérő szavakat és felháborodást hagytak maguk után, hiszen az emberek szerint bombasztikus formában van a színésznő, viszont illetlenség volt így lencsevégre kapni őt.

Az biztos, hogy Helen Mirren valóban csodálatosan néz ki fürdőruhában, és abban is igazuk van a kommentelőknek, hogy valóban lehetett volna annyi a lesifotósban, hogy nem készít ilyen képeket a korosodó hírességről, hiszen lehetett volna több tisztelet is benne.

Itt lehet megnézni a fent említett felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás