promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotók buktatták le Jennifer Anistont: újra összejött az exférjével?

Lesifotók buktatták le Jennifer Anistont: újra összejött az exférjével?

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lesifotók alapján Jennifer Aniston együtt vacsorázott az exférjével.

Jennifer Aniston szerelmi élete a Jóbarátok gigantikus sikere óta érdekli igazán az embereket, hiszen ott ismerte meg őt az egész világ, mindenki Rachelként szeretett belé. A csinos hollywoodi színésznőt mindig is a legszebbek között emlegették, így kiemelt figyelmet kap, hogy kihez fűzik romantikus szálak – bár köztudott, hogy nagyon sokszor megégette magát az utóbbi években.

Eddig összesen kétszer volt házas Jennifer Aniston, először 2000 és 2005 között volt Brad Pitt felesége, de állítólag Angelina Jolie miatt elhagyta őt a színész, utána pedig Justin Theroux-val kelt egybe, ez a frigy 2015-től 2018-ig tartott. Azóta nem igazán lehet tudni, hogy kivel kavar a színésznő, hiszen nagy becsben tartja a magánéletét – de most úgy tűnik, hogy sikerült lebuknia.

A minap friss lesifotók készültek New York-ban Jennifer Anistonról, aki éppen vacsorázni ment az exférjével, Justin Theroux-val. Rögtön fel is merült a pletyka, hogy újra összejöttek, és adnak maguknak még egy esélyt, de minden bizonnyal ez nem így van, hiszen a válás után is nagyon jó barátságot ápoltak, szóval ez valószínűleg csak egy baráti összejövetel volt, semmi több.

Ettől függetlenül az eddigi visszajelzések alapján nem bánnák Jennifer Aniston rajongói, ha újra összejönne Justin Theroux-val, hiszen a színész/író nagyon jóképű, a karrierje most is szárnyal, és igazán jól mutatnak egymás mellett – itt lehet megtekinteni a fent említett lesifotókat, amik beindították a pletykagyárat, hogy a színésznő ismét az exférjével kavar:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás