promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 85 éves Dustin Hoffman, akinek hátat fordított Hollywood
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás színész, Dustin Hoffman pár éve fekete listára került, de szép lassan kezd visszatérni.

A kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman sokak szerint minden idők egyik legjobb, legváltozatosabb színésze, aki az összes létező filmjében elképesztő alakítást nyújtott. Olyan klasszikusokban szerepelt, mint például az Esőember, Diploma előtt, Aranyoskám vagy a Kramer kontra Kramer – de biztos, hogy olyan ember is akad, aki a Vejedre ütök című Ben Stiller vígjátékból ismeri őt a legjobban, hiszen abban is maradandó munkát végzett.

Dustin Hoffman azok közé tartozik, akiket annak idején mondhatni elkapott a Me Too-mozgalom, miután állítólag kiderült, hogy pajzán vicceket mondott egy forgatáson, illetve többen is azt állították, hogy zaklatta őket. Egyelőre úgy tűnik, hogy egyik botrányos ügyből sem lett semmi, miután a színész tagadta a vádakat, szóval ezek alapján ártatlan lehet – de Hollywood így is teljesen hátat fordított neki.

2017 óta nem igazán foglalkoztatták Hollywoodban Dustin Hoffmant, de azért sikerült 1-2 kisebb munkát elcsípnie, most viszont nagy visszatérésre készül, ugyanis szerepelni fog a legendás Francis Ford Coppola (A Keresztapa) új filmjében, a Megalopolisban, ami egyelőre még nem rendelkezik bemutató dátummal – de elképzelhető, hogy még idén látható lesz a mozikban, mivel már az utómunkáknál tart a produkció.

A jelenleg 85 éves Dustin Hoffman ritkán látható, de a minap készült róla pár friss felvétel Los Angelesben, és a képek alapján jó formában van a színész, főleg a korához képest – így néz ki most Dustin Hoffman:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás