promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dustin Hoffman mocskos karácsonyi viccétől mindenki a hasát fogja majd a nevetéstől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dustin Hoffman egy elég durva viccet mondott a kamerák előtt.

A kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman sokak szerint minden idők egyik legjobb színésze, aki az elmúlt évtizedekben olyan alkotásokban bizonyította a tehetségét, mint például az Esőember, Aranyoskám, Diploma előtt, Éjféli cowboy, Kramer kontra Kramer vagy a Hook – kevesen tudják, de az utóbbit egy olyan ember írta, aki igazi horrorikonnak számít, ugyanis ő alakította a Halloween gyilkosát:

A zseniális Dustin Hoffman állítólag imádja a vicceket, és rengeteget tud is fejből. Még 2008-ban Conan O'Brien műsorában próbára is tette őt a műsorvezető, hogy hirtelen mondjon egyet. A színész megkérdezte, hogy milyen korhatáros legyen, mire azt a választ kapta, hogy legyen jó mocskos – ő pedig mondott egy elég durva, de annál mókásabb viccet, ami karácsonykor játszódik:

„Karácsony másnapján a 9 éves Johnny békésen játszadozik a kis vonattal, amit karácsonyra kapott. Az anyukája éppen mellette főzi a vacsorát a konyhában, miközben a kisfiú így játszadozik:

– Sihuhú, sihuhú! Mindenki szálljon fel a San Franciscóba tartó vonatra! Aki fel akar szállni, k*rva gyorsan szálljon fel, aki le akar szállni, k*rva gyorsan szálljon le!

Az anyuka hirtelen nem is hisz a fülének, majd hallja, hogy a kisfiú folytatja:

– Sihuhú, sihuhú! Mindenki szálljon fel a Los Angelesbe tartó vonatra! Aki fel akar szállni, k*rva gyorsan szálljon fel, aki le akar szállni, k*rva gyorsan szálljon le!

Erre már az anyuka is felhördül, és azt mondja a kisfiának, hogy ezt azonnal hagyja abba, menjen fel a szobájába, álljon a sarokban 1 órát, és gondolkozzon el azon, hogy szabad-e ilyen csúnyán beszélni. Johnny ezt megteszi, majd 1 óra múlva lejön, és folytatja tovább a vonatozást, miközben az anyukája füleli őt:

– Sihuhú, sihuhú! Mindenki szálljon fel a San Diegóba tartó vonatra! Aki fel akar szállni, gyorsan szálljon fel, aki le akar szállni, gyorsan szálljon le...

Az anyuka büszkén hallgatja a gyereket, hiszen szót fogadott neki, majd Johnny így folytatja tovább a vonatozást:

– ... aki pedig azon gondolkozik, hogy miért késtünk 1 órát, az kérdezze meg a k*rvát a konyhában!”

A közönség persze egyből nevetésben tört ki Dustin Hoffman vicce hallatán, Conan O'Brien pedig rögtön felállt, és elsétált az asztalától zavarában – a színész persze elégedetten fogadta a reakciókat a poénra, hiszen tudta, hogy nagyot fog ütni.

Itt lehet megnézni az esetről készült videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás