promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még mindig brutáldögös a Másnaposok sztárja, így néz ki most Heather Graham
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heather Grahamről New York-ban készültek friss képek.

2009-ben a Másnaposok című vígjáték Magyarországot is teljesen letarolta, hiszen elképesztően vicces volt, ráadásul igazán különleges. Mindenki jókat nevetett a három másnapos barát kalandján, ami során a negyedik barátjukat próbálják megkeresni úgy, hogy a Las Vegas-ban átbulizott éjszakájuk emlékképeit összerakva újra végigmennek azokon az állomásokon, ahol részegen is jártak előző este – tele volt a film zseniális poénokkal és szituációkkal.

A Másnaposok egyik maradandó karaktere volt Jade, a gyönyörű stripper, aki összeházasodik a csatak részeg Stu-val a buli során. Nagyon kedves figura volt, akit a csodaszép Heather Graham alakított. A színésznőt még olyan filmekből ismerhetjük, mint például az Austin Powers második része, a Boogie Nights, illetve a Johnny Depp-féle A pokolból – de még hosszasan sorolhatnánk.

Sokak szerint Heather Graham Hollywood egyik legdögösebb színésznője, ezzel a véleménnyel pedig nehezen lehetne csatázni, hiszen a színésznő valóban lenyűgözően szép, ráadásul igazán vadító is. Nem véletlen, hogy a Másnaposok készítői őt választották a szerepre, hiszen az volt a céljuk, hogy mi is beleszeressünk Jade-be – legalábbis egy bizonyos szinten.

A minap New York-ban készültek friss képek Heather Grahamről, aki még mindig csodálatosan néz ki, egyáltalán nem látszik rajta, hogy már 53 éves, simán letagadhatna pár évtizedet a korából – itt látható, hogy néz ki manapság a vadító színésznő, aki már a fél világot az ujjai köré csavarta:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás