promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmutatjuk Nicolas Cage ötödik feleségét
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hollywood ikonja, Nicolas Cage kifejezetten érdekesen jelent meg legújabb filmje, a Renfield New York-i premierjén - mégpedig a ruhaválasztása volt az, ami miatt így nyilatkozunk! A színész, aki már ötször volt házas, jelenlegi feleségével, Riko Shibatával sétált a vörös szőnyegen.

A színészen azonban nem akármilyen öltöny volt - Cage nadrágját csillogó zebramintával díszítették, amely minden egyes lépésénél megcsillantotta azt. A merész választás tökéletesen kiegészítette fekete zakóját és nyakkendőjét, így a lehető legfurcsább módon tűnt ki a tömegből.

Természetesen minden szem Cage gyönyörű feleségére, Rikóra szegeződött, aki lenyűgözően nézett ki egy elegáns fekete ruhában, amely tökéletesen kiemelte alakját. A pár fotózkodott, és édes pillantásokat vetettek egymásra, bizonyítva, hogy szerelmük lehengerlően erős.

Az Oscar-díjas színész rajongói már most odavannak a Renfieldért, amely egy izgalmas horrorkomédiának ígérkezik, amely megmutatja Cage legendás tehetségét. Stílusos és merész divatválasztásaival pedig biztos, hogy hetekig ő lesz a város témája.

Szóval akár Nicolas Cage-rajongó vagy, akár csak szereted a jó filmeket, készülj fel mert a Renfield lassan debütál - addig is, nézd meg a premieren készült fotókat!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás