promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
7 milliárdos luxusórát dobtak piacra, csupa arany és gyémánt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jacob & Co ismét megcélozta a leggazdagabb embereket ezzel a drága luxuskarórával.

Azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy a luxuscikkekért olyan hatalmas összegeket kérnek el, hogy azt egy átlagember fel sem tudja fogni. Valóban elég meghökkentő belegondolni, hogy valaki annyit költ például egy karórára, mint amit más egy élet alatt nem tudna megkeresni. Nos, a Jacob & Co pont az előbb említett, jómódú egyéneknek készítette el a legújabb, egészen elképesztő termékét.

A Billionaire, vagyis Milliárdos családhoz tartozik a Jacob & Co legújabb, Timeless Treasure nevezetű órája, ami magyarul annyit tesz, hogy Időtlen Kincs. Találó név egy karórának, ami az anyaghasználata miatt valószínűleg mindig egy vagyont fog érni, ugyanis aranyat, illetve összesen 425 darab sárga, különlegesen csiszolt gyémántot használtak fel az elkészítéséhez – több évbe telt, míg összeszedték a hasonló gyémántokat.

A Jacob & Co igazán baráti áron adja a Timeless Treasure-t, hiszen „mindössze” 20 millió dollárt, vagyis nagyjából 7 milliárd forintot kér érte, ezzel pedig ez a termék minden idők egyik legdrágább karórája – persze ez már az a kategória, ahol a lehetséges vevők valószínűleg nem fognak gyűjtögetni rá, hanem még ennyiért is egyből megveszik, ha megtetszik nekik.

A Timeless Treasure egy elég méretes darab, ráadásul nem csupán egy érdekesen lenyűgöző karóra, hanem valószínűleg egy jó befektetés is, szóval akárki is veszi meg, minden bizonnyal duplán is jól fog járni, akár hordja majd, akár nem – itt lehet megnézni pár képet a luxuskaróráról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás