promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megunta a férfiakat, inkább krokodilokat ölelget a floriadi ápolónő
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismerd meg Savannah Boant, a floridai krokodilápolót, aki miatt a férfiak inkább a hegyekbe menekülnek! Ez a nő ideje nagy részét azzal tölti, hogy krokodilokkal ölelkezik és úszkál, ami miatt szerelmi élete romokban hever.

Savannah-nak van a legkirályabb munkája - a világ leghalálosabb hüllőit etetheti, játszhat és még ölelgetheti is őket. Ám a pályaválasztása miatt magányos szívvel maradt, mivel a férfiak túlságosan félnek randizni vele. Ahelyett, hogy romantikus estéket töltene egy férfival, Savannah egy krokodillal összebújva tölti az éjszakáit.

Rémisztő hírneve ellenére Savannah nem igazán tudja, miért félnek tőle a férfiak. Azt mondja, hogy ő csak egy átlagos lány, aki szereti az állatokat, különösen a krokodilokat. Azt állítja, hogy nem olyan ijesztőek, mint amilyennek látszanak, és hogy még soha nem harapta meg vagy támadta meg egyik pikkelyes barátja sem.

Savannah lehet, hogy egyedülálló, de jelenleg nem keresi a szerelmet. Túlságosan lefoglalja, hogy krokodilpajtásaival úszkáljon, etesse őket, sőt, még trükköket is tanít nekik. Ez a krokodilimádó ápoló valóban egyedülálló.

Szóval, ha olyan férfi vagy, aki nem fél egy kis veszélytől, akkor talán te lehetsz az, aki elrabolhatja Savannah szívét. De figyelmeztetlek - a krokodil barátaival kell versenyezned a szeretetéért!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás