promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 érdekesség a szülinapos Keira Knightley-ról, aki mindenkit elvarázsolt A Karib-tenger kalózaiban
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keira Knightley 38 éves lett, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Szinte elkerülhetetlen volt, hogy Keira Knightley színésznő legyen, hiszen az egész családja szakmabeli: az édesanyja Sharman Macdonald (aki forgatókönyvíró is), az édesapja pedig Will Knightley.

2. Keira Knightley még szerepelt is a 2008-as A szerelem határai című filmben, amit a saját édesanyja írt – bár nem aratott túl nagy sikert.

3. Az édesanyja elírta Keira Knightley nevét, ezért lett végül ez – eredetileg Kiera Knightley lett volna.

4. Keira Knightley annyira tehetséges volt már gyerekként is, hogy mindössze 6 évesen lett egy ügynöke – mindig is erre vágyott, hiszen a szüleinek is volt.

5. Kevesen múlt, hogy Keira Knightley megkapja Elizabeth Swann szerepét A Karib-tenger kalózai című kalandfilmben, ugyanis állítólag dugóba került a castingra menet, el is késett, de még pont felkerült a listára.

6. 2007-ben Keira Knigthley beperelt egy bulvárlapot, amiért az ő bikinis képét használták illusztrációként egy olyan cikkhez, ami egy olyan nőről szólt, aki a sovány hírességeket okolta az anorexia miatt elhunyt lánya haláláért – a színésznő nyert, az összeget pedig jótékonysági célra ajánlotta fel.

7. Keira Knightley is szerepelt a Star Wars-szériában: ő volt a Star Wars I. rész – Baljós árnyak című filmben Amidala hasonmása, de csak rövid ideig láthattuk őt.

8. Egy szavazás alapján Keira Knightley-nak van a második legszexibb hangja az Egyesült Királyságban – első helen Sir Sean Connery végzett.

9. Keira Knightley állítólag akkora bulit csapott a 21. születésnapján, hogy nagyjából 30 ezer fontot, vagyis körülbelül 13 millió forintot költött rá.

10. Dentofóbiában szenved Keira Knightley, vagyis elképesztően retteg a fogorvosoktól.

Nézd meg galériánkat Keira Knightley-ről, aki ma lett 38 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás