promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vigyázz! Jessica Biel ellopja a show-t ezekben a kötelező filmekben!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rajongsz a lenyűgöző és tehetséges színésznőkért, akik uralják a képernyőt? Akkor ne keress tovább, mint Jessica Biel! A "7. mennyország" című filmben nyújtott szerepétől kezdve a hollywoodi főszereplői státuszáig Biel újra és újra bebizonyította, hogy a legtehetségesebb színésznők közé tartozik. 

De ne csak a mi szavunkat higgyétek el. Nézz meg néhányat a legmegragadóbb alakításai közül a nagyvásznon és a galériánkban.

Az első a "The Sinner" című thriller, ahol Biel egy problémás fiatal anyát alakít, aki egy halálos rejtélybe keveredik. 

Ezután a "Total Recall" című sci-fi eposzban mutatja be akcióhősnői mivoltát, ahol a zsarnoki kormány elleni ádáz ellenálló harcost alakítja.

És ki tudná elfelejteni a "The Book of Love" című szívszorító drámában nyújtott szerepét, ahol Biel elsöprő erejű alakítást nyújtott, mint a férje elvesztésével küzdő nő?

De várjunk csak, van még más is! A "Hitchcock" című filmben Biel az ikonikus színésznőt, Vera Miles-t testesíti meg, és tökéletesen megállja a helyét a hollywoodi nehézfiúk, Anthony Hopkins és Helen Mirren mellett. 

A "The Tall Man"-ben pedig egy kisvárosi ápolónő szerepét veszi fel, aki egy gyermekrablás rejtélyét próbálja megfejteni.

Jessica Biel a drámáktól a scifi-ig, az akciótól a romantikáig újra és újra bebizonyította, hogy mindenre képes. Ne hagyd ki ezeket a magával ragadó előadásokat - fogd a popcornt, és ülj be egy vad utazásra Hollywood egyik legmegbabonázóbb főszereplőnőjével!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás