promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oldalcicit villantott a dögös Marvelhős, Florence Pugh bombasztikusan néz ki
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marvel gyönyörű színésznője, Florence Pugh ismét egy merész szettel sokkolta a népet.

Az utóbbi években rendesen felkapták Hollywoodban a 27 éves Florence Pugh-t, ami nem meglepő, hiszen elképesztően tehetséges színésznő, ráadásul nagyon szép is. Láthattuk őt Marvelhősként a Fekete Özvegyben, a Fehér éjszakák című horror filmben egyenesen a frászt hozta ránk, a Nincs baj, drágámban pedig az összeomlás szélére került, és azt is remekül hozta.

Florence Pugh nemcsak a filmjeivel hívja fel magára az emberek figyelmét, hanem a bevállalós stílusával is, hiszen eltökélt híve a szabad mellbimbó mozgalomnak, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem zavarja, ha melltartó nélkül jelenik meg valahol egy szinte teljesen átlátszó felsőben – nem egyszer volt már ebből botrány, de a fiatal hírességet ez egyáltalán nem érdekli, jól érzi magát a bőrében.

Az Oscar-jelölt Florence Pugh legújabb filmjét, az A Good Persont az expasija, Zach Braff írta és rendezte, és állítólag elég jó lett, ismét egy fantasztikus alakítást hozott nekünk a színésznő, aki az alkotás New York-i premierjén ismét nagy port kavart a szettjével, ugyanis tekintélyes oldalcicit villantott – ráadásul úgy, hogy még a szeretett nagymamája is ott volt az eseményen.

Florence Pugh csinos ruhája most is kicsit áttetsző volt, de nem annyira, hogy feltűnést keltsenek a mellbimbói, elég volt ahhoz az oldalcicije is. A világsztár ismét felborzolta a kedélyeket a megjelenésével, itt lehet megtekinteni az eseményről pár felvételt – természetesen csak saját felelősségre:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás