promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dögös Marvelhős mellbimbójától hangos a világsajtó, Florence Pugh botrányt okozott a bevállalós ruhájával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Florence Pugh ismét nagy port kavart egy átlátszó ruhakölteménnyel.

A gyönyörű, és mindössze 26 esztendős Florence Pugh az utóbbi években Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője lett, és olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Nincs baj, drágám, a Fehér éjszakák vagy a Fekete Özvegy – hamarosan pedig a Magyarországon forgatott Dűne második részében láthatjuk őt.

Florence Pugh nemrég nagy botrányt okozott, ugyanis egy szinte teljesen átlátszó ruhában jelent meg egy divatshow-n, így az egész világ megcsodálhatta a mellbimbóit:

A tehetséges színésznő annak idején a rengeteg kritika hallatán elmondta, hogy szerinte egyáltalán nem kell szégyenkeznie senkinek, ha esetleg „kicsik” a mellei, ráadásul ő is a „szabad mellbimbókat” mozgalom híve, így nem meglepő, hogy ismét nagy port kavart egy bevállalós ruhakölteménnyel, ami egyesek szerint megint egy kicsit többet mutatott belőle a kelleténél.

Florence Pugh egy csodás Valentino szettben ment a márka afterparty-jára, és mivel nem vett fel melltartót az áttetsző felsője alá, így ismét mindenki láthatta a mellbimbóit, ő pedig később büszkén osztotta meg az Instagram oldalán az erről készült felvételeket – a hódolói legnagyobb örömére.

Úgy tűnik, hogy Florence Pugh tényleg komolyan gondolta, amiket mondott, és nem voltak rá hatással a támadások, amiket múltkor a megvillant mellbimbói miatt kapott. A színésznő továbbra is kiáll az elvei mellett, és nem hagyja, hogy a bizonyos szinten társadalmi nyomás elrettentse őt attól, amiben hisz – becsülendő a kitartása, és ezzel lehet, hogy hamarosan igazi trendet fog indítani.

Itt lehet megnézni Florence Pugh 18+-os posztját, természetesen csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás