promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mellbimbóival okozott botrányt a gyönyörű Marvelhős: „Miért féltek ennyire a mellektől?”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Florence Pugh keményen reagált a teljesen átlátszó, mellbimbót villantó ruhája által okozott kalamajkára.

A 26 éves Florence Pugh máris mély nyomot hagyott maga után Hollywoodban, hiszen az utóbbi években bezsebelt egy Oscar-jelölést, olyan remek alkotásokban szerepelt, mint például a Kisasszonyok vagy a Fehér éjszakák, illetve még Jelena Belova szerepét is megkapta a Fekete Özvegy című, nagy sikerű Marvel filmben – de most mégis a fél világ a mellbimbóiról beszél.

A Dokik című komédia sorozat főszereplőjének, Zach Braffnak a barátnője, Florence Pugh a minap elég bevállalós szettben jelent meg egy divatshow-n, ugyanis talpig rózsaszínben volt, és annyira átlátszott a ruhája, hogy akár anyaszült meztelen is lehetett volna, hiszen semmi sem takarta a mellbimbóit. A színésznő rengeteg támadást kapott emiatt, mivel sokan közönségesnek titulálták őt, ráadásul számtalan kritikát kapott a mellmérete is – nem meglepő, hogy ezek után reagálnia kellett az ügyre.

„Ez nem az első alkalom, és minden bizonnyal nem is az utolsó, hogy egy nő azt hallja egy csapatnyi idegentől, hogy mi a gond a testével. Az viszont aggasztó, hogy milyen vulgáris tud lenni pár ember. Szerencsére elfogadtam már a testem adottságait, amik engem önmagammá tesznek. Már boldoggá tesznek azok a »hibák«, amikre rá sem tudtam nézni 14 évesen. Annyira sokan próbáltátok agresszívan a tudtomra adni, hogy mennyire csalódottak voltatok a »pici melleim« miatt, vagy hogy mennyire szégyellnem kéne magam a lapos mellkasom miatt. Hosszú ideje élek a testemben. Tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem félek tőle.

De ami igazán aggasztó... Ti miért féltek ennyire a mellektől?”

– írta Florence Pugh a közösségi oldalán.

A fiatal világsztár teljesen jogosan kelt ki magából, hiszen az utóbbi években rettenetesen elszaporodtak a negatív, sértő, gusztustalan kommentek, amiket az internet álcája mögül küldözgetnek arc nélkül az emberek, akik a saját frusztrációjukat próbálják rávetíteni másokra. Most éppenséggel Florence Pugh volt az áldozata ennek a sokak által gyűlölt jelenségnek, ami folyamatosan rengeteg ember életét teszi tönkre – pedig most csupán mellbimbókról volt szó.

Florence Pugh ezzel hivatalosan is csatlakozott a „legyenek szabadok a mellbimbók” mozgalomhoz, ami a női szabadságot és a női test elfogadását hirdeti – íme a színésznőről készült, nagy botrányt kavaró, bizonyos szempontból 18+-os képek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás