promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kutyatámadás érte a John Wick színészét
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves a kutyák királyává koronázták a Tonight Show-ban - Nem fogod elhinni, hogyan csinálta!

A színész és szívtipró Keanu Reeves nemrég a The Tonight Show with Jimmy Fallon című műsorban lépett fel, és a végeredmény nem volt más, mint imádnivaló. A Kutyuskvíz játékban Reeves és Fallon a kiskutyák királya címért küzdöttek, és minden forduló győztese kapott egy bolyhos kis kölyökkutyát, amit megsimogathatott.

A verseny kiélezett volt, Reeves és Fallon is megmutatta, mennyire jól ismeri a kutyafajtákat és a hírességek háziállatait. De végül Reeves győzött, aki elnyerte a kiskutyák királya címet.

De hogyan csinálta ezt? Nem fogod elhinni, milyen trükk segített Reevesnek a győzelemhez - a kölykökkel való látnoki kapcsolatára támaszkodott! Így van, Reeves elárulta, hogy különleges kötődése van a kutyákhoz, és minden fordulóban képes volt kitalálni, melyik kiskutya adta meg a helyes választ.

A rajongók elájultak, ahogy Reeves összebújik új szőrös barátaival, és az internet is lázban ég a győzelem hírétől. Létezik-e imádnivalóbb dolog Keanu Reevesnél, a kiskutyák királyánál?

Ne maradj le a cukiságról - nézd meg a fotókat Keanu Reevesről a The Tonight Show-ban, és nézd meg a kiskutyák királyát akcióban!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás