promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
68 éves lett Bruce Willis: íme 10 érdekesség, amit nem tudtál a Die Hard sztárjáról

68 éves lett Bruce Willis: íme 10 érdekesség, amit nem tudtál a Die Hard sztárjáról

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 68. születésnapját Bruce Willis, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Bruce Willis Amerika egyik legnagyobb sztárja, pedig nem is ott született: a híresség Németországban látta meg a napvilágot 1955-ben, az édesapja egy ott állomásozó amerikai katona, az édesanyja pedig egy helyi nő – nagyjából 2 éves volt Bruce Willis, mikor Amerikába költöztek.

2. Állítólag egészen 9 éves koráig dadogott Bruce Willis, de érdekes módon egyből elmúlt, ahogy színpadra lépett – valószínűleg ezért választotta a színészi pályát.

3. Bruce Willis alig kezdte el az egyetemet, de szinte rögtön ott hagyta az egészet, hogy színész lehessen – nem sokkal utána, 1985-ben meg is kapta A simlis és a szende egyik főszerepét.

4. Az 1988-as Die Hard forgatásán maradandó halláskárosodást szenvedett Bruce Willis annál a jelenetnél, mikor az asztal alól lövöldözik.

5. 1998-ban egy videójáték főszereplője lett Bruce Willis: az Apocalypse főhősét róla mintázták, és még a hangját is ő kölcsönözte.

6. Nemcsak színészként, hanem énekesként is maradandót alkotott Bruce Willis – a „Respect Yourself” című dala még a TOP5-be is bejutott annak idején.

7. Kevesen tudják, de Bruce Willis egyszer csinált egy mesesorozatot Bruno the Kid címmel, ráadásul ő volt a főhős hangja, és még a főcímzenét is ő énekelte 1996-ban.

8. Bruce Willis sokáig volt Demi Moore férje, és a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolnak – annak idején a legendás Little Richard adta össze őket.

9. Egyáltalán nem kért pénzt Bruce Willis a Négy szoba című filmért, ezzel pedig megsértette a színészek szövetségének előírásait, ezért nem kapott hivatalos kreditet a filmnél.

10. Bruce Willis kényszerből vállalta el a Hatodik érzék című filmet: miután hirtelen ott hagyta a Disney egyik projektjét, jóvá akarta tenni a dolgot, ezért igent mondott M. Night Shyamalan thrillerére.

Nézd meg galériánkat Bruce Willisről, aki ma lett 68 éves:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás