promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnéd élőben hallgatni Hailey Bieber és Justin drámáit? - Kiadó egy ingatlan a szomszédságukban!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élj úgy, mint egy híresség az északi Hamptonsban! Ebben a 25 millió dolláros luxusvillában Justin Bieber és David Beckham szomszédja lehetsz!

Luxusbanés a tóparton napozva szeretnéd leélni hátralévő életed? Ne keress tovább, mint ez a lenyűgöző, 25 millió dolláros kúria, amely az áhított Muskoka-tónál, Kanada északi részén, a Hamptonsban található. A 11 hálószobával, 10 fürdőszobával és két különálló házzal rendelkező ingatlan tökéletes mindenkinek, aki úgy szeretne élni, mint egy sztár.

De ez még nem minden - a birtokon 7 csónaknak is van hely, így élvezheted az összes vízi sportot, amit a Muskoka-tó kínál. Ha pedig Mark Wahlberg, Justin Bieber vagy David Beckham rajongója vagy, örömmel fogod hallani, hogy mindannyiuknak van villájuk ugyanazon a környéken.

A 2000-ben épült, és évtizedek óta egy család tulajdonában van. Az ingatlant gondosan karbantartották, és készen áll arra, hogy új tulajdonosai beköltözzenek, és a sajátjukká tegyék. Képzeld el, hogy minden reggel a lenyűgöző tóra néző kilátásra ébredhetnél, vagy kiülhetnél hallgatni a madarak csicsergését. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás