promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rózsába bújt isntennőként jelent meg Gigi Hadid a Vanity Fair Oscar After-Party-n, de más sztárokra is rávetült a rivaldafény
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy a 2023-as Oscar-gála véget ért, de a buli sosem áll le Hollywoodban. A Vanity Fair Oscar Party, a város egyik legexkluzívabb eseménye és egy sereg A-listás sztárt vonzott, akik a legmerészebb ruháikat vették és kápráztatták el a paparazzókat lenyűgöző megjelenésükkel.

Az élen a mindig elegáns Cate Blanchett állt, aki egy kék-fekete ruhakölteményt választott, amely eleganciát és kifinomultságot sugárzott. Az Oscar-díjas színésznő ragyogóan nézett ki elegáns ruhájában, és a rá jellemző tartás és kecsesség teljes mértékben megmutatkozott.

Eközben Hailey Bieber bebizonyította, hogy vele is számolni kell, hiszen egy elegáns és egyszerű fekete ruhában, amely a megfelelő helyeken ölelte körbe alakját. A modellből áradt a magabiztosság miközben fotózták.

Sharon Stone, akitől nem idegen, hogy ellopja a show-t, méltó volt hírnevéhez és egy gyönyörű, kirívó ruhát választott idén. A színésznő egyszerűen lélegzetelállítóan nézett ki, és időtlen szépsége teljes egészében sugárzott a bőréhez illő színárnyalat által.

Gigi Hadid, aki mindig is kitett magáért, egy lenyűgöző vörös ruhában tűnt ki a tömegből. A modell úgy nézett ki, mint egy vörös rózsába bújt istennő.

Végül, de nem utolsósorban Lily James is megjelent egy lenyűgően lágy rózsaszín ruhában, amely tökéletesen kiegészítette természetes szépségét. A színésznő csupa mosoly volt, amikor a kameráknak pózolt és ragadós energiája a rajongók és a fotósok körében egyaránt sikert aratott.

Összességében a Vanity Fair Oscar Party Hollywood legszebb és legstílusosabb hírességeit vonultatta fel. Cate Blanchett eleganciájától kezdve Gigi Hadid szexisségéig minden sztár hozta a maga egyedi stílusát, és maradandó benyomást tett.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás