promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trónbitorlás? Leonardo DiCaprio-t leválthatja az új szívtipró - Marco Donatelli!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az olasz férfi már tinédzser kora óta forgatja a fejeket és töri össze a szíveket, és nem nehéz megérteni, hogy miért. 

Ám ne hagyd, hogy Marco lenyűgöző külseje megtévesszen - a férfi nem egy tipikus playboy. Annak ellenére, hogy a nők folyamatosan rávetik magukat, azt állítja, hogy nem érdekli a randizás. Édesanyja szerint, aki a legnagyobb rajongója, Marco arca annyira elbűvölő, hogy az emberek nem tudják nem bámulni. És mivel több mint 56 000 követője van az Instagramon, egyértelmű, hogy vonzereje messze túlmutat szülővárosán, Milánón.

Sőt, Marco a hollywoodi legendához, Leonardo DiCaprióhoz hasonlítja magát, aki szintén tudja, milyen érzés, ha a szépségével terhelik. De Leóval ellentétben, akinek már volt néhány nagy horderejű románca, Marco megelégszik azzal, hogy a karrierjére koncentrál, és maga mögött hagyja a randizást.

Szóval, hölgyeim, ha abban reménykedtek, hogy elnyerhetitek Marco szívét, akkor lehet, hogy nincs szerencsétek. De ez nem jelenti azt, hogy távolról ne értékelhetnétek lenyűgöző vonásait. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás