promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó lesifotók készültek a demenciában szenvedő Bruce Willisről

Megrázó lesifotók készültek a demenciában szenvedő Bruce Willisről

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis komoly betegséggel küzd, a családja mindenben támogatja őt.

Bruce Willis volt egykor Hollywood királya, a stúdiók elképesztő összegeket ajánlottak fel neki, hogy szerepeljen a különböző filmekben. A Die Hard örökre a legnagyobb akcióhősök közé emelte őt, és ugyan az utóbbi években elég gagyi filmeket hozott nekünk, a színész egyáltalán nem veszített a népszerűségéből – éppen ezért rázta meg annyira az embereket a visszavonulása.

2022-ben Bruce Willis lánya közölte, hogy a világsztár afáziában szenved, ezért kénytelen abbahagyni a színészkedést. Ez a hír rengeteg rajongó szívét összetörte, azóta pedig nem sokat lehetett hallani a színészről. Nemrég viszont újabb bejelentés rázta meg a világot, ugyanis kiderült, hogy a Die Hard sztárja demenciában is szenved, és sajnos úgy tűnik, hogy egyre rosszabb az állapota.

Bruce Willisről a minap megjelent pár friss lesifotó, amiken kicsit morcosnak és zavartnak tűnt, de ez valószínűleg azért volt, mert nem örült a fotós jelenlétének. Mások is voltak vele, szóval úgy látszik, hogy nem hagyják őt egyedül, mindig van valaki, aki felügyeli őt, és vigyáz rá, nehogy baj legyen – a családja természetesen mindenben támogatja a hírességet.

Magyarországon is rengetegen szeretik Bruce Willist és a filmjeit, így itthon is nagyon sok ember sajnálja a színészt, aki jelenleg leginkább a családjával, illetve a barátaival van – itt lehet megtekinteni róla a friss, bizonyos szempontból egészen megrázó lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás