promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
53 évesen is egy igazi bombázó a Wednesday sztárja, Catherine Zeta-Jones
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Zeta-Jones egyenesen beragyogta a BAFTA-díjátadót.

Tavaly novemberben hatalmas sikert aratott Netflixen Tim Burton Wednesday című sorozata, ami természetesen az Addams Familyből ismert karakterről szólt, akit Jenna Ortega alakított makulátlanul. Az alkotásban még kiemelkedő volt az édesanyját játszó Catherine Zeta-Jones is, aki káprázatosan nézett ki, és kellő eleganiával, csáberővel, illetve játékossággal fogta meg Morticia Addams figuráját.

Catherine Zeta-Jones az eddigi pályafutása során olyan filmekben szerepelt, mint például a Zorró álarca, Briliáns csapda, Terminál vagy a Chicago című musical, amiben olyan fantasztikus alakítást nyújtott, hogy még Oscar-díjat is kapott a munkájáért – jelenleg pedig A nemzet aranya sorozat verziójában láthatjuk őt a Disney+-on.

Catherine Zeta-Jones 2000-ben házasodott össze élete szerelmével, a legendás színésszel, Michael Douglasszel, akivel azóta is nagyon boldogok együtt, igazi hollywoodi álompárnak számítanak, akik kitartanak egymás mellett a legnehezebb időszakokban is – most is úgy szeretik egymást, mint amikor először egymásba estek.

A minap megrendezésre került a 2023-as BAFTA-gála, ahol egykori nyertesként természetesen a jelenleg 53 éves Catherine-Zeta Jones is ott volt, és fenomenálisan nézett ki, divatos és dögös volt, az emberek pedig alig bírták levenni róla a szemüket.

Itt lehet megtekinteni pár képet Catherine Zeta-Jonesról, aki mondhatni beragyogta az egész BAFTA-díjátadót:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás