promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A patkányok is tudnak cukik lenni, csak egy kis csemege és kedvesség kell hozzá
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy indiai férfi rendszeresen eteti a patkányokat, akik nagyon hálásak ezért.

Az emberek általában úgy gondolják, hogy az egérkék cukik, aranyosak, hiszen a rajzfilmekben is mindig szerepelnek és ott is kedvesek; de a patkányok velük ellentétben kifejezetten gusztustalanok, rosszak, és mindenképp meg kell szabadulni tőlük. Mindkét állat kártékonynak minősül, de valamiért a patkányokat kevésbé kedvelik az emberek – pedig meglepően okos állatokról van szó.

Érthető, ha valaki nem kedveli a patkányokat, hiszen hirtelen nagyon sok meg tud jelenni belőlük, és valóban komoly károkat tudnak okozni, a lehetséges fertőzésveszélyről nem is beszélve. Viszont ők is állatok, így természetesen nekik is van egy mondhatni cuki oldaluk: a pici, fekete szemük, a bundás kis testük, a mancsaik, illetve a hosszú farkincájuk miatt akár aranyosnak is nevezhetjük őket.

Persze nem a cukisághoz kell kötni azt, hogy melyik állatokhoz vagyunk kedvesek. Valószínűleg az 55 éves, Indiában élő Kamrul Hossain Sentu sem azért eteti őket rendszeresen apró kis csemegékkel, mert cukinak tartja őket, hanem emberségből – az állatok pedig nagyon hálásak neki ezért, és már maguktól odamennek hozzá, ha megjelenik, hiszen tudják, hogy finom falatokat ad nekik.

Sokan patkányapónak nevezik a férfit, aki szerény körülmények között él, de még így is eteti a patkányokat, hiszen ezeknek az állatoknak is szükségük van a segítségre, hogy ne éhezzenek – itt lehet megtekinteni pár képet az etetésekről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás