promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Helen Mirren álomotthonát? Le fog esni az állad ettől a luxusingatlantól
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába van gyönyörű háza Helen Mirrennek, éppen el akarja adni.

Helen Mirren már több, mint 55 éve színészkedik professzionálisan, de az igazi, átütő sikert a 2006-ban bemutatott A királynő című film hozta meg neki, amiben ő alakította a tavaly elhunyt II. Erzsébet brit királynőt. A színésznő olyan fantasztikus munkát végzett az alkotásban, hogy szinte az összes létező díjat bezsebelte az alakításával – egyebek között Oscar-díjat is nyert 2007-ben.

Helen Mirren azóta rengeteg sikerfilmben feltűnt, hiszen Bruce Willis oldalán szerepelt a Redben, ő volt Nicolas Cage anyukája A nemzet aranya második részében, illetve sokak meglepetésére még a Halálos iramban-szériához is csatlakozott, mint a Jason Statham által alakított Shaw iszonyatosan menő édesanyja – mostanában pedig Harrison Ford mellett tündökölt az 1923 című sorozatban.

Helen Mirren 1997-ben házasodott össze az ismert rendezővel, Taylor Hackforddal, akivel most közösen úgy döntöttek, hogy eladják a csodálatos Los Angeles-i otthonukat. A gyönyörű ingatlanban 8 hálószoba és 11 fürdőszoba van, természetesen kiülős rész, medence és egy 5 férőhelyes garázs is jár hozzá – mindezt 11,995 millió dollárért, vagyis nagyjából 4,39 milliárd forintért adják.

A képeket látva érthető, hogy mi kerül ennyibe, hiszen igazi álomotthonról van szó, ráadásul a környék is remek, mintha egy igazi mesevilágba csöppent volna az ember. Arról egyelőre még nincsenek információk, hogy miért adják el az ingatlant, de az biztos, hogy valaki nagyon boldog lesz itt – alább lehet megtekinteni pár képet Helen Mirrenék luxusingatlanjáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás