promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stifler mamája még mindig bombázó, és most tényleg elért a csúcsra
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze továbbra is ő az Amerikai Pite egyik leghíresebb szereplője, amit nem fog tudni lemosni magáról.

Magyar idő szerint szerda hajnalban rendezték a 80. Golden Globe-díj-átadót. Régen ez nagy eseménynek számított, de ma már igyekszik visszafogott lenni. Ettől még a legtöbb sztár továbbra is sokra tartja ezt az elismerést, ami a legrangosabb az Oscar-díj mögött.

Örülhetett az HBO, mivel a Sárkányok háza lett a legjobb sorozat a dráma kategóriában, míg a Fehér lótusz a legjobb tévéfilmsorozat. Aranyszobrocskát kapott még Steven Spielberg,Cate Blanchett, Colin Farrell, Zendaya, vagy éppen Guillermo del Toro. Eddie Murphy több évtizedes munkásságáért megkapta a Cecil B. DeMille-életműdíjat.

Jennifer Coolidge színésznőt ma már úgy emlegeti a fél világ, hogy Stifler mamája. Annyira kultikus karakter lett belőle, hogy nem hagyhatták ki az Amerikai pite: A találkozó című 2012-es filmből sem. Itt állítólag a minimális feltűnéséért félmillió dollárt fizettek neki.

Valóban sokan álltak sorban, hogy az ágyába bújhassanak. Ugyebár anno bevallotta, hogy több mint 200 emberrel feküdt le. Az Amerikai pités sikerének is köszönheti, hogy el tudta érni ezt a számot.

Most azonban színésznőként is felért a csúcsra, mivel a Fehér lótuszban nyújtott alakítása miatt megkapta a Golden Globe-díjat. A színésznő nagyon hálás volt a sorozat író-rendezőjének, Mike Whit-nak, hogy adott neki egy esélyt.

A galériánkban megnézhetitek a Golden Globe Globe-díj-átadó legjobb pillanatait.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás