promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be Cristiano Ronaldo új luxusotthonába, ami havi 110 millióba kerül
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában kezd új életet, és nem akármilyen helyen fog lakni.

A világhírű focista, Cristiano Ronaldo még 2021-ben csatlakozott a Manchester Unitedhez, de nem sokáig bírta, ugyanis tavaly decemberben kiderült, hogy a szaúd-arábiai Ál-Nászr (Al-Nassr) csapathoz igazolt. Sokan egyből betámadták őt, hogy eladta magát, de az évi 214 millió dolláros, vagyis 79 milliárd forintos fizetés láttán biztos, hogy még sokan döntöttek volna pontosan úgy, mint ő.

Cristiano Ronaldo új csapata már nagyon izgatott a legenda érkezése miatt, hiszen jelenleg Lionel Messi mellett ő a legikonikusabb focista, aki még mindig aktív. A világsztár persze a családját is vitte magával Szaúd-Arábiába, ahol a környék talán legszebb helyén kaptak szállást – bár ezt meg is kell fizetni, ugyanis állítólag havi 300 ezer dollárt, vagyis nagyjából 110 millió forintot ér a luxuslakosztály.

Cristiano Ronaldo a Four Seasons hotel kétszintes királyi lakosztályát kapta meg, ami 17 szobából áll. A személyzetnek állítólag megtiltották, hogy bármivel is zavarják a sztárfocistát, akinek valószínűleg minden igénye kielégítésre kerül ezen a fantasztikus helyen – ahol elvileg csak addig fog élni, amíg nem talál a családjának egy tökéletes, új otthont, de ez eltarthat még egy darabig.

A képek alapján valóban egyszerűen csodálatos Cristiano Ronaldo átmeneti otthona, itt biztos, hogy boldogok lesznek a családjával és a kísérőivel. Ennyi pénzért persze nem is járna kevesebb, de azt már egy ideje tudjuk, hogy a focista tud élni, és imádja a luxus dolgokat, szóval nem meglepő, hogy Szaúd-Arábia egyik legbámulatosabb helyén száll meg – itt lehet megnézni pár felvételt róla:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás