promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szokásos őrület van Cristiano Ronaldo körül – fotókon mutatjuk be a szaúd-arábiai mindennapjait

A szokásos őrület van Cristiano Ronaldo körül – fotókon mutatjuk be a szaúd-arábiai mindennapjait

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet még így is kíváncsiak lesznek Cristiano Ronaldo meccseire az emberek.

Tavaly december végén a szaúd-arábiai al-Nasszr hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az ötszörös aranylabdás portugál klasszist, Cristiano Ronaldót.

A portugálok legendás labdarúgója ugyebár a Manchester Unitedot szerette volna segíteni levezetésként, de eléggé összerúgta a port az egykori csapatával, így felbontották a szerződését.

Sokan gondolták, hogy Ronaldo arra hajt, hogy még megvillantsa a tudását a Bajnokok Ligájában, de inkább maradt a pénz mellett. A portugál játékos médiaértesülések szerint évi 200 millió eurós szerződést kapott új csapatától. Bár az is igaz, hogy a Real Madridban a csúcsok csúcsára jutott, azt pedig már nehéz lenne túlszárnyalni.

A brit Daily Mail és a spanyol Marca egybehangzó értesülései szerint Ronaldo még egy 13,77 millió eurós kastélyba is beköltözhet, ami olyan negyedben található Rijádban, amit folyamatosan rendőrök felügyelnek. A portugál sztárnak azzal is meg kell barátkoznia, hogy a stadionok korántsem akkorák, mint Európában. Az Al-Nassr otthonául szolgáló Mrsool Park mindössze 25 ezer férőhelyes.

Cristiano Ronaldo újabb csillagosát akart, és ezt megkapta, mert mindenki rá figyelt Szaúd-Arábiában, ahol hatalmas volt az őrület. A bemutatkozásra a párja, Gerogina Rodriguez is elkísérte.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás