promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az M4 Sport Zlatan Ibrahimovicnak köszönheti a tavalyi év egyik legjobb interjúját
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ibrahimovic most jelenleg a jól megérdemelt pihenését tölti.

Zlatan Ibrahimovic októberben lett 41 éves, de még mindig nem akarja abbahagyni a profi futballt. A svéd csatár egy esztendővel meghosszabbította szerződését, mely az olasz élvonalbeli AC Milanhoz köti, pedig még egy elég komoly térdműtétje is volt.

Ibrahimovic nyolc bajnoki gólt szerzett az előző szezonban, az AC Milan pedig tizenegy év után nyerte meg az olasz bajnokságot. Most jelenleg a második helyen állnak, a Napoli előzi meg őket jócskán a tabellán.

Az élő legendával az M4 Sport készített interjút, ami az egyik legemlékezetesebb lett a tavalyi évből. Zlatan Ibrahimovic Monzában adott válaszai közül nehéz lenne egyet kiemelni, érdemes megnézni Ujvári Máté interjúját. Sylvester Stallonéhoz azonban hozzászólni sem lehetett, a hollywoodi sztár biztonsági őrének pedig elég morcos napja volt.

Most előkerült néhány lesifotó is, ahogy Zlatan Ibrahimovic a jól megérdemelt nyaralást és a napsütést élvezi Miami tengerpartján. Úgy néz ki a térde egyre jobb állapotban van a svéd focistának, aki focizgatott is egy picit a homokban.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás