promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Saját tankot vett magának egy férfi, elképesztően drága teletankolni

Saját tankot vett magának egy férfi, elképesztően drága teletankolni

Színes
Kategória fejléc
Promotions

A férfi egy egész vagyont hagyott ott a minap a benzinkúton.

Rengeteg kisfiú imádja a játékkocsikat, sokan ráadásul felnőttként meg is veszik a gyerekkori álomautójukat, hogy elmondhassák, valóra váltották az álmukat. Nos, lehet, hogy ez brit férfi is pontosan így volt ezzel, csak ő gyerekként nem Ferrari, Porsche, Mustang vagy Lamborghini modelleket kapott, hanem tankokkal lepték meg a szülei, ugyanis ő pár éve vett magának egy harckocsit.

Paul Donovan még 2012-ben vett magának 15 ezer fontért, vagyis nagyjából 6,7 millió forintért egy teljesen leharcolt, használhatatlan CVRT SABRE-t, amit sokan egyenesen tanknak neveznek, hiszen teljesen úgy néz ki, mintha valaki egy kisebb háborúba indulna vele. A férfi persze nem ezzel a céllal vásárolta meg, hiszen az évek alatt felújította, jelenleg üzemképes, és hobbiból megy vele néha pár kört a helyieket jól meglepve ezzel.

A férfi a minap még a benzinkútra is elment a tankjával, hogy teletankolja azt. Összesen 610 fontjába, azaz körülbelül 275 ezer forintjába került az, hogy színültig töltse a harckocsit, szóval nem éppenséggel olcsó mulatság, ha valakinek tankja van – bár biztos, hogy még így is megéri neki, hiszen a bámészkodók megrökönyödött tekintetének szórakoztató látványát nem lehet pénzben mérni.

Worcestershire lakossága lehet, hogy szép lassan megszokja majd Paul Donovan harckocsijának látványát, de elég valószínű, hogy mindig lesznek olyanok, akik hirtelen a szívükhöz kapnak, mikor meglátják, hogy valaki egy tankkal érkezik a piacra, vagy azzal áll be a benzinkútra tankolni – itt lehet megnézni pár képet az utóbbi jelenségről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak