promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Igazi luxus: 1 milliárdba kerül a whiskey, amihez eredeti Fabergé-tojás is jár

Igazi luxus: 1 milliárdba kerül a whiskey, amihez eredeti Fabergé-tojás is jár

Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions

A The Emerald Isle nevezetű whiskey különleges kiadásából mindössze 7 darabot készítettek.

Szokták mondani, hogy a minőséget meg kell fizetni, de vannak olyan termékek, amik azért elgondolkodtatják az embert. Ilyen például az a 31 éves, 2,4 millió fontba (vagyis nagyjából 1 milliárd forintba) kerülő whiskey is, amiből összesen 7 darabot készítettek a világon – és a meghökkentő ára ellenére már 5 darabot el is adtak belőle, és minden bizonnyal hamarosan a maradék 2 is gazdára talál.

A The Emerald Isle egy rendkívül ritka ír whiskey, amit a díjnyertes The Craft Irish Whiskey Company készített a Fabergével közösen. A hihetetlenül drága díszkiadás exkluzív doboza a whiskey mellett egy eredeti Fabergé-tojást is tartalmaz, amiben egy igazi smaragd található – és ez még nem minden, ugyanis minden benne van, ami egy tökéletes, whiskey-zős estéhez kellhet.

A minőségi whiskey-hez és a smaragdot rejtő Fabergé-tojáshoz jár még két teljesen egyedi whiskey-s pohár; egy pipetta, hogy pár csepp vízzel kihozhassuk a maximumot az ital ízéből, aromájából; két Cohiba szivar; illetve egy valódi Faberé karóra is – nem semmi kis összeállítás, de azért még így is elég sokkoló az 1 milliárdos ár, legalábbis egy átlagember számára biztosan.

Ez az igazi luxus: minőségi és ritka whiskey, márkás karóra, szivar és drágakő. Ezzel aztán lehet menőzni, bár az is egy jó kérdés, hogy ha valaki vesz belőle, akkor tényleg elfogyasztja az italt, vagy inkább csak kiállítja az egész terméket – minden bizonnyal az előbbi, hiszen ha egy ilyet tud venni magának az ember, akkor jó eséllyel kettőre is telik.

Íme a luxustermékről készült képek:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak