promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keménydrogot találtak az egyik legnemesebb pezsgőben
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeledve az év végéhez, olykor érdemes elrévedezni a múltban, hogy mennyi mindent adott a „szerencsésebbeknek”​ a 2022-es év. Ecstasyt, többek között, például a Moet&Chandon. Igaz, hogy akiknek jutott belőle, nem voltak annyira hálásak. 

Szóval, 2022-ben a márka rajongói - egészen konkrétan egy nyolcfős társaság egy weideni étteremben - eléggé megütötték a bokájukat, miután a luxusmárka háromliteres kiszerelésű Impérial Ice nevű italából rendeltek egyet, ugyanis egész gyorsan jött a hatás, azonban nem biztos, hogy még így hónapokkal később is jó szívvel emlékeznek az esetre. 

Pár perc leforgása alatt történt meg a tragédia ugyanis. A vendégeken  súlyos mérgezés jeleit észlelték, görcsrohamot kaptak és volt, akinek a szája is habzott. Nem ez a legrosszabb azonban, mert egy 52 éves férfi annyira rosszul lett, hogy már nem tudták megmenteni. Ugyanez a forgatókönyve volt egy másik, négyfős vacsorának is Hollandiában, azzal a különbséggel, hogy az eset ott nem követelt halált.

A palackokat utóbb aztán vizsgálatnak vetették alá, amelyből kiderült, hogy azok MDMA-t, közismertebb nevén Ecstasyt, tudosmányosabb nevén pedig metiléndioxi-metamfetamint tartalmaztak. 

Az életveszélyes palackokat - mint utóbb kiderült - az éttermek ugyanabból a webáruházból szerezték be, azonban a tulajdonos egy magánszemély volt, aki a nemes italt feltehetően kiöntötte, majd azt nagy tisztaságú MDMA-val pótolta. Akkoriban nem lehetett pontosan tudni, hogy hány ilyen palack van forgalomban, ezért a gyártó figyelmeztette a vásárlóit, hogy mielőtt beleinnának, bizonyosodjanakmeg róla, hogy a palckban valóban az található-e, ami rá van írva - számolt be korábban az esetről a Player.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás