promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber felesége a villantásaival több millió lájkot tudott begyűjteni
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A galériánkban igyekeztünk összeszedni, hogy milyen is volt Hailey Bieber éve, aki Budapesten is járt.

Justin Bieber és a párja, Hailey nyáron itt járt Magyarországon a Sziget Fesztivál miatt. Az előadó hatalmas bulit tudott összehozni, és valószínűleg senki sem bánta meg, hogy kilátogatott.

Közben októberben Justin Bieber hivatalosan is bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, aminek keretében márciusban is fellépett volna Budapesten, de ez így sajnos elmarad.

Justin Bieber már lassan apa szeretne lenni, de a felesége, Hailey Bieber szerint még várniuk kellene a családalapítással. Lehet Hailey még ki szeretné kicsit élvezni az életet, mielőtt megnő a pocakja. Az énekes felesége ugyebár november végén lett 26 éves, és rengeteg megbízása van modellként.

Justin Biebert teljesen lesokkolta, hogy élete szerelméhez mentőt kellett hívnia idén egy rosszullét miatt. Mondhatjuk úgy is, hogy Hailey Biebernek egy mini-agyvérzése volt.  Stroke-szerű tünetekkel szállították kórházba, ahol megállapították, hogy egy vérrög vándorolt az agyába.

Hála égnek teljesen jól van, és mind a ketten igyekeztek visszavenni a tempóból. A galériánkban most megnézhetitek, milyen volt Hailey Bieber éve. Villantások is voltak benne bőven.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás