promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csókcsata az Avatar folytatásának budapesti premierjén, még L.L. Junior is elvitte az új párját
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior, Curtis, Zámbó Krisztián, Molnár Tamás, Rékasi Károly és többek között Csonka András is ott volt az Avatar: A víz útja premierjén.

2009-ben James Cameron megalkotta minden idők legsikeresebb filmjét, az Avatart, ami egy egészen különleges, új világot mutatott be nekünk, ami tele volt csodával. Már akkor tudni lehetett, hogy érkezik a folytatás, de arra valószínűleg senki sem számított, hogy 13 évet kell várnunk rá. Most viszont bemutatták az Avatar: A víz útját, ami gigantikus sikert aratott, és sokak szerint talán még az első résznél is jobb.

Magyarországon is rengetegen várták már az Avatar folytatását, a budapesti premieren például a hazai sztárvilág színe-java ott volt, hiszen sokan kíváncsiak voltak arra, hogy James Cameron képes-e túlszárnyalni az eredeti Avatart. Jó eséllyel senki sem csalódott a filmben, aminek a vetítésére izgatottan, mosolyogva érkeztek meg a magyar hírességek, akik között volt, akik még meg is csókolták egymást a kamerák előtt.

Az Avatar: A víz útja budapesti premierjén ott volt Curtis és a párja, Liptai Claudia és a szerelme, Papp Szabi, Varga Viktor, Csonka András, Klajkó Szandra, Nagy Alexandra, Gajdos Tamás és a családja, Zámbó Krisztián és Zsuzsika, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, Rékasi Károly és Pikali Gerda, Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián, valamint többek között L.L. Junior és Dárdai Blanka is.

Tényleg rengeteg magyar sztár jelent meg az Avatar folytatásának budapesti premierjén, itt lehet megnézni Trenka Attila képeit a hírességekkel telezsúfolt eseményről, ami az impozáns vendégek miatt szinte olyannak hatott, mint egy díjátadó:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás