promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva: Scarlett Johansson dublőre egy női ruhába öltöztetett férfi
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesifotókon látszik, hogy Scarlett Johanssont egy férfival helyettesítik a legújabb filmje forgatásán.

A kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson az utóbbi években olyan alkotásokkal aratott nagy sikert, mint például a Bosszúállók, Házassági történet, Lucy, Tökéletes trükk, Fekete Özvegy vagy az Elveszett jelentés. Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője lett, aki ráadásul nemcsak tehetséges, hanem rendkívül vonzó is – sőt, sokak szerint nem is létezik nála szebb világsztár.

Scarlett Johanson nemrég adott életet a második gyermekének, de máris egy újabb filmen dolgozik, aminek elvileg az lesz a címe, hogy Project Artemis. A jó eséllyel jövőre érkező romantikus-komédiát a Kszi, Simon rendezője, Greg Berlanti készíti, és a színésznő mellett Channing Tatum is szerepelni fog benne, szóval elég nagy dobásnak ígérkezik a film, aminek a történetéről egyelőre szinte semmit se lehet tudni.

Kiszivárgott pár lesifotó a Project Artemis forgatásáról, a felvételek pedig elég sok dolgot elárultak, például az is, hogy valószínűleg több évtizeddel napjaink előtt fog játszódni a történet – ráadásul Scarlett Johansson dublőre egy női ruhába bújtatott férfi, ez pedig az eddigi visszajelzések alapján sokakat meghökkentett.

Persze nem kell meglepődni, Hollywoodban bevált módszer, hogy különböző okoknál fogva dublőrt alkalmaznak egyes jeleneteknél, de az valóban érdekes, hogy nem nőt, hanem férfit alkalmaztak Scarlett Johansson helyére.

Itt lehet megnézni a fent említett felvételeket a forgatásról, illetve Scarlett Johansson dublőréről is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás