promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A vécépapírért nyúltam, amikor alul teljesen szétnyíltam” – nyilatkozta Scarlett Johansson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke színésznő zavarba ejtő titkokat árult el magáról.

Scarlett Johanssont senkinek sem kell bemutatni, a még mindig csupán 38 éves szépség közel három évtizede kápráztat el minket a filmvásznon. Svéd hangzású neve ellenére valójában dán származású, de a lakhelye természetesen az Egyesült Államokban van.

Azon sztárok közé tartozik, akik a szemünk előtt cseperedtek fel, 1997-ben (mindössze 12 esztendősen) például ő alakította Molly Pruittot a Reszkessetek, betörők! harmadik részében, de az első igazi, felnőtt szerepeire sem kellett sokáig várni.

A gyönyörű Scarlett testét azóta már számtalanszor megcsodálhattuk a vásznon és a magánéletben egyaránt (a fenékszelfije örökre emlékezetes marad), az idők során pedig többször is mesélt arról – meglehetősen szószátyár módon –, hogyan értékeli, éli meg a szexualitást.

Egy alkalommal a játszótársa, Joaquin Phoenix szabályosan elmenekült a forgatás helyszínéről, amikor meghallotta, hogy színleli a színésznő az orgazmust. Máskor pedig a szőkeség a repülőgépen keveredett bajba.

„Használtam a vécét, ahogy más is szokta, és gyanítom, hogy nem zártam magamra az ajtót. Megvillantottam egy idegennek magam alul, de szándéktalan volt, ez biztos. Éppen a vécépapírért nyúltam, és a vaginám teljesen szétnyílt”

– árult el egy zavarba ejtő titkot is. Azt viszont tagadta, hogy (a pletykákkal ellentétben) bármikor is egy liftben szeretkezett volna Benicio del Toróval. Ezt még maga a férfi dobta fel egy 2005-ös interjúban, de alighanem csak viccelődni kívánt vele.

„Amikor fiatalabb voltam, teljesen elfogadottnak számított pikáns történeteket mesélni a kezdő színésznőkről. Ez a sztori már jó ideje kísér engem”

– hessegette el a pletykát Scarlett is. Elmondása szerint irtózik a spontán dolgoktól, és attól, hogy valami helytelen dolgon kapják rajta. 2020 óta egyébként boldog házasságban él a komikus Colin Josttal, akinek már egy gyermeket is szült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás