promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki Cristiano Ronaldót fotózgatta, ahogy a padon pihenget
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo csak a 74. percben állt be Joao Felix helyére.

Portugália nagyon felszívta magát a 2022-es labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjére, és 6-1-el küldte haza a Svájci együttest. Utóbbitól mindenki többet várt, de már félidőben 2-0-s hátrányban voltak, utána pedig Portugália még jobban belekezdett a gólgyártásba.

Mindent elmond a statisztika, hogy Portugáliának 9 kaput eltaláló lövése volt, míg Svájcnak egy.

A fotósok az elején körbevették Cristiano Ronaldót, aki a padra került. A csapat edzője, Fernando Santos úgy döntött, hogy inkább pihenteti a klasszist, aki ezen abszolút nem sértődött meg, sőt, a fiatalokat dicsérte.

A 195 válogatottságával csúcstartó Cristiano Ronaldo szerint kiemelkedő tehetségű és fiatal játékosok alkotják a válogatottat, akiknek gratulált. Az ötszörös aranylabdás helyén Goncalo Ramos kapott lehetőséget, aki három góllal hálálta meg a bizalmat.

A portugálok szombaton a negyeddöntőben Marokkóval találkoznak, akik ellen valószínűleg már nem lesz ilyen egyszerű dolguk.

A statisztikákkal foglalkozó Gracenote elemzése szerint a negyeddöntők előtt Brazília-Portugália döntőre van a legnagyobb esély a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás