promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Claudia Romani csapata nem jutott ki a foci-vb-re, de ő akkor is lázasan szurkol
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az olasz modell, Claudia Romani kénytelen valaki másnak drukkolni a világbajnokságon.

A 40 éves Claudia Romani Olaszországban született, de jelenleg az Egyesült Államokban él. Rengeteg követővel rendelkezik a csodálatos testének köszönhetően, és állítólag imádja a focit. Biztos, hogy nagy csalódás volt számára, hogy Olaszország nem jutott ki a katari foci-vb-re, de szerencsére nem maradt csapat nélkül, hiszen az új otthona, az Egyesült Államok szerepel a világbajnokságon – de enyhén szólva nem túl rózsásan.

Claudia Romani brutálkerek popsijáról szinte ódákat zengenek a rajongói, imádják minden porcikáját a dögös manökennek, akinek az egyik kedvenc elfoglaltsága az, hogy a tengerparton sütkérezik. Rendszeresen napoztatja a formás idomait, most pedig kataros felsőben, illetve egy focilabdával ment ki, hogy ezzel is jelezze: ő is figyelemmel kíséri a világbajnokságot, hiába nem tud az olaszoknak szurkolni.

A futball-világbajnokságon most elég sok a balhé, rengetegen támadják a szervezőket és a FIFA-t, de ettől függetlenül több millió néző kíséri figyelemmel a meccseket, hiszen a botrányok ellenére a focidrukkereknek nagyon fontos, hogyan teljesít a nemzetük csapata – az eddigi mérkőzések pedig olyan meglepetéseket tartogattak, hogy sokaknak szinte azóta is a földön van az álluk.

Itt lehet megnézni azokat a friss képeket, amiken Claudia Romani kataros felsőben, focilabdával napozgat – illetve pár régebbi, de annál vadítóbb felvételt is belecsempésztünk a galériába:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás