promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldónak olyasmit sikerült elérnie, amit eddig még egyetlen embernek sem
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világklasszis focista nem csak a pályán király.

A 37 éves Cristiano Ronaldo sokak szerint minden idők egyik legjobb focistája. Az biztos, hogy az eredményeit nem is lehet vitatni, viszont az is tény, hogy sokan egyáltalán nem bírják a stílusát. A sportember hosszú évek óta folyamatosan kihozza a testéből a maximumot, elképesztő módon ügyel arra, hogy mindig csúcsformában legyen – ez általában meg is látszik a teljesítményén.

A portugál focista az utóbbi években a Manchester United csapatát erősítette, de egy botrányos interjú után úgy alakult, hogy azonnali hatállyal távozik a klubtól. Állítólag rengeteg feszültség volt a háttérben, és Cristiano Ronaldón is érezni lehetett, hogy váltani akar, mert nem érzi jól magát a csapatban – jelenleg Portugália színeiben áll pályára a balhéktól hemzsegő katari futball-világbajnokságon.

Cristiano Ronaldo persze a focin kívül is aktív, több márkával is együtt dolgozik, most pedig egy olyan mérföldkőhöz érkezett, ami egészen elképesztő, ugyanis eddig senkinek sem sikerült elérnie ezt: a világsztár az első olyan ember, aki átlépte az 500 milliós követőszámot Instagramon – már több, mint 504 millióan követik őt a platformon, ez pedig rekordnak számít.

A második legtöbb Instagram követővel rendelkező ember Lionel Messi, de ő jócskán le van maradva Cristiano Ronaldotól, ugyanis neki „csak” 379 milliós a követőtábora – szóval Ronaldo nemcsak a focipályák királya, hanem a közösségi médiáé is.

Itt lehet megnézni a galériánkat Cristiano Ronaldoról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás