Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldónak olyasmit sikerült elérnie, amit eddig még egyetlen embernek sem

Cristiano Ronaldónak olyasmit sikerült elérnie, amit eddig még egyetlen embernek sem

Cristiano Ronaldónak olyasmit sikerült elérnie, amit eddig még egyetlen embernek sem

Sport & Szabadidő

Promotions 10:30

A világklasszis focista nem csak a pályán király.

A 37 éves Cristiano Ronaldo sokak szerint minden idők egyik legjobb focistája. Az biztos, hogy az eredményeit nem is lehet vitatni, viszont az is tény, hogy sokan egyáltalán nem bírják a stílusát. A sportember hosszú évek óta folyamatosan kihozza a testéből a maximumot, elképesztő módon ügyel arra, hogy mindig csúcsformában legyen – ez általában meg is látszik a teljesítményén.

A portugál focista az utóbbi években a Manchester United csapatát erősítette, de egy botrányos interjú után úgy alakult, hogy azonnali hatállyal távozik a klubtól. Állítólag rengeteg feszültség volt a háttérben, és Cristiano Ronaldón is érezni lehetett, hogy váltani akar, mert nem érzi jól magát a csapatban – jelenleg Portugália színeiben áll pályára a balhéktól hemzsegő katari futball-világbajnokságon.

Cristiano Ronaldo persze a focin kívül is aktív, több márkával is együtt dolgozik, most pedig egy olyan mérföldkőhöz érkezett, ami egészen elképesztő, ugyanis eddig senkinek sem sikerült elérnie ezt: a világsztár az első olyan ember, aki átlépte az 500 milliós követőszámot Instagramon – már több, mint 504 millióan követik őt a platformon, ez pedig rekordnak számít.

A második legtöbb Instagram követővel rendelkező ember Lionel Messi, de ő jócskán le van maradva Cristiano Ronaldotól, ugyanis neki „csak” 379 milliós a követőtábora – szóval Ronaldo nemcsak a focipályák királya, hanem a közösségi médiáé is.

Itt lehet megnézni a galériánkat Cristiano Ronaldoról:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről