promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg Shakira 7,9 milliárdos álomotthonát, ami egyből a víz mellett van

Nézd meg Shakira 7,9 milliárdos álomotthonát, ami egyből a víz mellett van

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shakira állítólag úgy tervezi, hogy Miamiba költözteti az egész családját.

Shakira egy gigantikus popsztár, akinek rengeteg slágert köszönhetünk, ráadásul olyan csípőmozgása van, hogy attól még a halottak is táncra perdülnének örömükben. Sokáig úgy tűnt, hogy minden rendben van közte, és a sztárfocista szerelme között, de nemrég kiderült, hogy állítólag a Barcelona játékosa, Gerard Piqué megcsalta őt, így az énekesnő véget vetett a 2011 óta tartó kapcsolatuknak, és most elvileg a két közös gyermekük felügyeleti jogain vitatkoznak.

Shakira állítólag végleg el akar költözni Barcelonából, és mindkét gyermekét Miamiba akarja költöztetni, ugyanis ott van egy gyönyörű, 20 millió dolláros (vagyis nagyjából 7,9 milliárd forintos) álomotthona, ami közvetlenül a víz mellett fekszik, hatalmas, és tökéletes lenne számukra – de persze ez az ötlet egyáltalán nem tetszik az exének, hiszen ez azt jelenti, hogy jóval kevesebbet láthatja a gyermekeit.

A jelenleg 45 éves Shakira elvileg még 2001-ben vette a csodás ingatlant 3,4 millió dollárért, de mára már 20 milliót ér, vagyis szép kis hasznot húzott belőle, megérte befektetnie annak idején. A híresség fantasztikus otthonában állítólag 6 hálószoba, 8 fürdőszoba és persze egy méretes medence is van, szóval egy jól ellátott házról van szó, így nem meglepő, hogy ezt szeretné új „főhadiszállásnak”.

Igaz, hogy csak légifelvételek készültek Shakira otthonáról, de a képekből is látszik, hogy valóban egy óriási, elképesztő ingatlanról van szó, ami egy elég impozáns környezetben van, így nem meglepő, hogy ilyen sokat ér:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás