promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira úgy kiakasztotta Gerard Piqué-t, hogy a focista kiviharzott a tárgyalásról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy elég feszült a helyzet Shakira és a volt párja, Gerard Piqué között.

Shakira egy elképesztően sikeres énekesnő, aki a legendás csípőmozgásával emberek millióinak hódította meg a szívét, ráadásul a fülbemászó, ritmusos slágereit is imádja a közönség. Jelenleg sajnos elég megterhelő időszakot él a világsztár, ugyanis pár hónapja kiderült, hogy állítólag megcsalta őt a gyermekei édesapja, az FC Barcelona focistája, Gerard Piqué, ez pedig teljesen padlóra küldte őt.

Újabb pofon volt Shakira számára, mikor kikerült az internetre pár lesifotó, amiken Gerard Piqué egy huszonéves szépséggel lazul, hiszen ez azt jelenti, hogy a férfi valószínűleg máris túl tudott lépni a kapcsolatukon, ami nagyjából 2011 óta tartott.

Shakira és Gerard Piqué jelenleg azon vannak, hogy a szakítás után igazságosan el tudják osztani a közös vagyonukat, illetve megegyezzenek a gyermekeik felügyeletéről is. Utóbbival kapcsolatban komoly gondokba ütköztek, ugyanis az énekesnő Miamiba akarja költöztetni a gyerekeket, míg a focista azt szeretné, hogy Barcelonában maradjanak a nagyszülők közelében.

A két világsztár nem akarja bíróságra vinni az ügyet, így egyelőre csak ügyvédek jelenlétében tárgyalnak, de a legutóbbi ilyen megbeszélés elég rosszul sikerült, ugyanis állítólag mindössze 30 perc után Gerard Piqué kiviharzott, Shakira viszont nagy mosollyal az arcán távozott.

Gerard Piqué egyes információk szerint azért akadt ki ennyire Shakirára, mert az előadó folyamatosan újabb és újabb kitételekkel bombázta őt, ez pedig nagyon felbosszantotta a sportolót, aki abban reménykedett, hogy könnyebb lesz megbeszélni a dolgokat – de ezek szerint nem éppen barátságos, hanem inkább kimondottan feszült most a kapcsolatuk, ennek pedig minden bizonnyal nem lesz jó vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás