promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Harrison Ford 7,3 milliárdos magánrepülőgépe, amit még most is ő vezet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrison Ford ritkán látható felesége is feltűnt a friss lesifotókon.

Az Indiana Jones-, és a Star Wars-széria szupersztárja, Harrison Ford egy igazi élő legenda, aki még most, 80 évesen is meg tudja lepni az embereket. Nemrég derült ki, hogy ő is csatlakozik a Marvel filmes univerzumhoz, ráadásul pár friss lesifotó alapján attól sem riad vissza, ha saját magának kell vezetnie a 18,8 millió dolláros, vagyis nagyjából 7,3 milliárd forintos magánrepülőgépét.

Harrison Ford 2010-ben házasodott össze az Ally McBeal című sorozat színésznőjével, Calista Flockharttal, akinek november 11-én volt az 58. születésnapja. Ezt természetesen meg is ünnepelték, ráadásul nem akárhogyan, hiszen állítólag Harrison Ford felpattant a magánrepülőgépére, majd New Yorkból Tennessee-be repült a feleségével az anyósáért, akit aztán elvitt Los Angelesbe, hogy ő is ott legyen a szülinapi összejövetelen.

Az idős, bottal közlekedő hölgy persze kivételes odafigyelést kapott a színésztől, miközben leszálltak a drága magánrepülőgépről a reptéren – Calista Flockhart születésnapi bulija pedig minden bizonnyal nagyon jól sikerült.

Harrison Ford amúgy tényleg kifejezetten aktív manapság, hiszen nemcsak az Amerika Kapitány negyedik részében fog szerepelni, hanem hamarosan jön az Indiana Jones 5 is, illetve még idén decemberben az 1923 című Yellowstone előzménysorozatban is láthatjuk őt Helen Mirren oldalán – vagyis a rajongók legnagyobb örömére nincs leállás, a világsztár továbbra is alkotni akar.

Itt lehet megnézni a fent említett, friss lesifotókat Harrison Fordról, a ritkán látható feleségéről, anyósáról és a magánrepülőgépéről is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás