promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi luxus: 476 millióba kerül és 325 kilót nyom a világ legszebb hangfala
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cosmotron 130 kizárólag megrendelésre készül, és még a kisebb változatáért is 47 milliót kérnek.

Vannak olyan termékek, amik kifejezetten a hihetetlenül gazdag embereknek lettek kitalálva, de úgy, hogy közben az átlagember is megrökönyödjön rajtuk. A Cosmotron 130 is ilyen, ugyanis megtestesíti magát a luxust, miközben olyan minőséget képvisel, ami a legtöbb ember számára egyszerűen elérhetetlen – mindezt röpke 1 millió fontért, vagyis nagyjából 476 millió forintért, ami akárhogy is nézzük, hatalmas összeg egy hangfalért.

A rejtélyes WW és M által megálmodott és megtervezett Cosmotron 130 nagyjából 325 kilót nyom, 1,6 méter magas, bronzból készül és állítólag több ezer évet is kibír, szóval lehet vele hosszú távra tervezni, csak győzzük kifizetni. Bizonyos szempontból érthető ez a kiemelkedően magas ár, mivel hosszú ideig tart elkészíteni egy ilyen terméket, illetve csak konkrét megrendeléseket teljesítenek az alkotók – természetesen egyedileg, kézzel, hogy ennyivel is különlegesebb legyen.

Van a világ legszebb hangfalaként reklámozott Cosmotron 130-ból egy kisebb változat is, a Cosmotron 50, amit 100 ezer fontért, vagyis körülbelül 47 millió forintért árulnak – ez a termék 50 kilós és 82 centi magas, és persze még így is a nappali fénypontja tud lenni, hiszen maga a design valóban csodálatos: olyan, mintha egy kis rakéta/űrhajó lenne egy '50-es évekbeli sci-fiből.

Itt lehet megnézni a Cosmotron 130-at és a Cosmotron 50-et, hátha valakinek esetleg van felesleges 476 milliója, és rendelne egyet a nagyobb változatból:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás