promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a varázslatos estét Orbán Viktor sem hagyhatta ki
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencváros TC megcsinálta a nagy csodát, és továbbjutott az Európa-ligában.

Két lehetőség volt az Európa-liga csoportkörének sorsolása előtt. A Fradi nehéz csoportba kerül, és a szurkolók nagycsapatokat láthatnak Budapesten, vagy a magyar bajnok olyan ellenfeleket kap, akik ellen akár tovább is tud jutni. Valószínűleg most már a drukkerek is jobban örülnek, hogy utóbbi lett a forgatókönyv.

A Fradi azzal nyerte meg a H csoportot, hogy az ötödik fordulóban otthon 1-1-es döntetlent játszott az AS Monacóval, míg a Crvena zvezda 2-1-re legyőzte a vendég Trabzonsport.

A továbbjutókat február 24-én sorsolják össze a csoportgyőztesekkel, azaz ekkor derül ki, hogy a Ferencváros melyik csapattal találkozik a 16 között. A nyolcaddöntő mérkőzéseit március 9-én és 16-án rendezik meg.

A Fradi továbbjutását Orbán Viktor sem hagyhatta ki, aki a helyszínen nézte végig a mézkőzést. A sorozat döntőjének a Puskás Aréna ad otthont május 31-én. A csoportkör utolsó, hatodik fordulójában a Ferencváros a Trabzonspor vendége lesz jövő csütörtökön. A többi csapat a továbbjutásért fog küzdeni. 

Borítókép:  Profimedia - Trenka Attila
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás