Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

50 éves lett Sacha Baron Cohen – Íme 3+1 érdekesség a Borat színészéről

50 éves lett Sacha Baron Cohen – Íme 3+1 érdekesség a Borat színészéről

50 éves lett Sacha Baron Cohen – Íme 3+1 érdekesség a Borat színészéről

Színes

Promotions 05:20

Ma ünnepli 50. születésnapját Borat, Ali G és még megannyi botrányos karakter kitalálója, Sacha Baron Cohen – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1971. október 13-án született Sacha Baron Cohen olyan meggyőzően alakította Boratot, hogy többen is feljelentették a fiktív kazahsztáni riportert – ennek pedig az lett a vége, hogy az FBI munkatársai is elkezdték vizsgálni az ügyet, de végül rájöttek, hogy csak egy kitalált karakterről van szó.

2. Sacha Baron Cohen nevéhez rengeteg figura kapcsolódik, hiszen ő Borat, Ali G és egyebek között Brüno is – ráadásul mindegyikre más testszőrrel készül, ugyanis Borat eljátszásához például hat héten keresztül sehol sem borotválja magát, Brüno esetében pedig szinte naponta minden szőrt eltávolít a testéről.

3. Eddig két Borat filmet csinált Sacha Baron Cohen, és mind a két alkalommal Golden Globe-díjjal jutalmazták az alakítását.

+1: Az 1963-as A Rózsaszín Párduc és egyebek között a Dr. Strangelove zseniális színésze, Peter Sellers Sacha Baron Cohen példaképe.

Nézd meg galériánkat a ma 50 éves Sacha Baron Cohenről:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről