promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismerd meg az új Amerika Kapitányt: íme 3+1 érdekesség Anthony Mackie-ről!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 43. születésnapját Anthony Mackie, aki eddig Sólyomként szerepelt a Marvel-filmekben, de mostantól hivatalosan is ő az új Amerika Kapitány – ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1978. szeptember 23-án született Anthony Mackie egyszer be akart lógni a legendás Prince egyik házibulijába: egy barátja a csomagtartóban csempészte be őt, de a biztonsági őrök szinte rögtön elkapták.

2. A színész már öt évvel az előtt folyamatosan felajánlkozó leveleket küldött a Marvel stúdiónak, hogy megkapta volna tőlük Sólyom szerepét – ugyanis gyerekkori álma volt egy szuperhősös filmben szerepelni.

3. Anthony Mackie hatalmas Lionel Richie rajongó – sőt, annyira imádja a zseniális énekest, hogy az utóbbi nyolc esztendőben minden évben elment legalább egy koncertjére.

+1: Évekig Chris Evans alakította Amerika Kapitányt, majd a Bosszúállók: Végjáték végén hivatalosan is átadta a szerepet Anthony Mackie-nek, de előtte úgy közölte vele a nagy hírt, hogy elhívta magához meccset nézni, és odaadta neki a forgatókönyvet, hogy lássa a reakcióját – mondani sem kell, hogy volt nagy sírás és ölelkezés, hiszen hatalmas pillanat volt ez az életükben.

Nézd meg galériánkat a ma 43 éves Anthony Mackie-ről, aki hamarosan az Amerika Kapitány 4-ben lesz látható:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás