promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma lenne 94 éves a Columbo színésze, Peter Falk – Íme 3+1 érdekesség a televíziós ikonról!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2011-ben elhunyt legendás Peter Falk ma ünnepelné 94. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk a Columbo sztárjáról pár érdekességet!

1. A Columbo című ikonikus tévésorozat készítői eredetileg egyáltalán nem olyan embert képzeltek el a főszerepre, mint Peter Falk, de végül adtak neki egy esélyt, miután a színész elmondta, hogy szinte ölne is azért, hogy eljátssza ezt a karaktert – és nagyon jól tették, ugyanis mindenki imádta őt a szériában, ami igazi világhírt hozott neki.

2. Az 1927. szeptember 16-án született Peter Falk híresen feledékeny volt, ugyanis többször is megesett, hogy kocsival érkezett a forgatásra, de nem jutott eszébe, hogy hol hagyta a kulcsait, és valakinek haza kellett fuvaroznia őt.

3. Peter Falknak köszönhetjük Columbo milliók által ismert és kedvelt kinézetét, ugyanis nem tetszett neki az a ruha, amit a készítők szerint viselnie kellett volna a sorozatban, ezért hazament, széttúrta a szekrényét, és megtalálta benne azt a kabátot, ami végül a figura védjegyévé vált.

+1: Minden idők egyik legjobb rendezője, Steven Spielberg is készített egy Columbo epizódot 1971-ben, amikor még csupán 25 éves volt, és még senki sem tudta, hogy mekkora zseni – de Peter Falk az elején ellenezte ezt, hiszen nem bízott egy kölyök képességeiben, majd megnézte az előző munkáit, rögtön meggondolta magát, és azt mondta: „ez a srác túl jó!”

Nézd meg galériánkat a 2011. június 23-án elhunyt Peter Falkról, aki ma lenne 94 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás