Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

44 éves lett Tom Hardy – Íme 3+1 érdekesség a Venom szívdöglesztő sztárjáról!

44 éves lett Tom Hardy – Íme 3+1 érdekesség a Venom szívdöglesztő sztárjáról!

44 éves lett Tom Hardy – Íme 3+1 érdekesség a Venom szívdöglesztő sztárjáról!

Színes

Promotions 05:20

Ma ünnepli 44. születésnapját a zseniális Tom Hardy, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1977. szeptember 15-én született Tom Hardy először 21 évesen szerepelt rendesen televízióban, ugyanis megnyert egy szépségversenyt az egyik reggeli tévéműsorban – saját elmondása szerint már akkor arról ábrándozott, hogy egyszer majd példaképe, az Oscar-díjas Gary Oldman nyomdokaiba lép, és belőle is színész lesz.

2. Kevesen tudják, de Tom Hardy egy időben rapperként is szerencsét próbált Tommy No. 1 néven – meg is jelent egy albuma az egyik haverjával, Eddie Too Tall-lal, amit valamiért „Falling on Your Arse in 1999”, vagyis „Seggreesés 1999-ben” névre kereszteltek.

3. Tom Hardy volt a főszereplője a 2015-ös Mad Max – A harag útja című sikerfilmnek, ami azért is érdekes, mert a színész egyik első kutyáját is Mad Maxnek hívták – bár annak idején 17 évesen nem igazán tetszett neki ez az elnevezés, mert szerinte a kutyus egyáltalán nem volt őrült, vagyis mad.

+1: Tom Hardy is benne volt a 2017-ben bemutatott Star Wars: Az utolsó Jedik című alkotásban egy apró cameo erejéig, de nem lehet őt felismerni, ugyanis tetőtől talpig rohamosztagos felszerelésben van – csak mókából vállalta a statiszta munkát.

Nézd meg galériánkat a ma 44 éves Tom Hardyról:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről