promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jean-Paul Belmondo: színész, ikon, szexszimbólum – Elképesztő képeken az elhunyt legenda élete és filmjei!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember 6-án, 88 éves korában elhunyt Franciaország egyik legnépszerűbb színésze, Jean-Paul Belmondo, ezért most egy megható galériával emlékezünk meg az életéről, és karrierjéről.

Szinte az egész világot megrázta a szomorú hír, hogy 88 évesen meghalt Jean-Paul Belmondo, a francia filmgyártás örökké fénylő csillaga, aki több mint 50 évig tartó pályafutása alatt olyan klasszikusokban szerepelt, mint például a Bolond Pierrot, Kifulladásig vagy A Profi – de még hosszasan sorolhatnánk, ide kattintva pedig megmutatjuk a kedvenceinket tőle.

Jean-Paul Belmondo nem csupán egy remek színész volt, de igazi ikonná is vált az évtizedek alatt – arról nem is beszélve, hogy a '60-as, '70-es és még a '80-as években is igazi szexszimbólumnak számított, és sokan Európa legszebb férfijának tartották.

A szeptember 6-án elhunyt, legendás Jean-Paul Belmondo máris hatalmas űrt hagyott maga után, emberek milliói gyászolják, ezért a tiszteletére (és a rajongók fájdalmának enyhítésére) összeállítottunk róla egy látványos galériát, amiben nemcsak a filmjeiről vannak képek, hanem az életéről is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás