promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg léteznek ufók? – Sokkoló felvételek, amik sokak szerint bizonyítják, hogy már a Földön vannak az űrlények!
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberiséget már hosszú ideje foglalkoztatja a kérdés: vajon léteznek földönkívüliek? – Nézd meg az Ufó világnapra készített, meghökkentő képekkel teli galériánkat, és döntsd el, mit hiszel!

Már hivatalos helyekről is annyi ufó-észlelésről hallani manapság, hogy egyre többen félnek felnézni az égre, nehogy kellemetlen, félelmetes meglepetésben legyen részük, hiszen nem mindenki készült fel arra, hogy földönkívülieket lásson.

Rengetegen hisznek az űrlények létezésében, de vannak, akik minden erejükkel tagadják annak a gondolatát, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban – de vajon mi az igazság?

1947. július 2-án történt egy nagy port kavaró eset Roswellben, ugyanis sokak szerint Új-Mexikóban lezuhant egy ismeretlen eredetű repülő tárgy. Az amerikai kormány akkor azt mondta, hogy csupán egy meteorológiai léggömbről volt szó, de évekkel később többen is azt állították, hogy ez csupán egy elterelés volt: egyes titkos jelentések alapján három, nagyjából 15 méter átmérőjű „csészealj” is földbe csapódott, és mindegyikben három darab, 1 méter magas idegen lény volt – sőt, állítólag a fajuk azóta is együttműködésben áll az amerikai kormánnyal.

Ezt persze sehol sem erősítették meg hivatalosan, de Kanada egykori védelmi minisztere, Paul Hellyer is azt nyilatkozta egyszer, hogy valóban élnek a Földön űrlények, és az emberiségnek ideje megtudnia az igazságot.

Bárhogy is legyen, a roswelli eset miatt július 2-t az ufók világnapjának nyilvánították, így összeszedtünk egy galériába pár egészen sokkoló képet, amik sokak szerint bizonyítékok is lehetnek a földönkívüliek létezésére – mások pedig azt állítják, hogy csak átverés az egész:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás