promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírek érkeztek Hernádi Juditról, valami nincs rendben a színésznővel

Rossz hírek érkeztek Hernádi Juditról, valami nincs rendben a színésznővel

Borítókép:  Profimedia
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A Heti Hetes egykori sztárja sorban mondja le az előadásait.

Hernádi Judit betegség miatt sorra mondja le előadásait

Hernádi Judit, Magyarország egyik legnépszerűbb színésznője, az elmúlt hetekben több előadását is kénytelen volt lemondani betegség miatt. A Jászai Mari-díjas művésznő közösségi oldalán közölte, hogy egészségügyi problémái miatt egy ideig nem tud színpadra lépni. Ez a hír nemcsak a színházi világot, de a közönséget is megrázta, mivel Hernádi évtizedek óta az egyik legkedveltebb és legfoglalkoztatottabb színésznő Magyarországon. Rajongói tömegesen fejezték ki aggodalmukat és jókívánságaikat a közösségi médiában.

Az első elmaradt előadások és a közönség reakciója

A színésznő egészségügyi problémái először október 9-én váltak nyilvánossá, amikor lemondták a Love Letters című kétszemélyes előadást, amelyet a Belvárosi Színházban játszott volna Gálffi Lászlóval. Ez volt az első a sorozatban, amit követett az október 16-ra tervezett Kalamazoo, ahol Kern Andrással együtt szerepelt volna​. Hernádi Judit számára különösen fájó lehetett a Menopauza című darab lemondása, amelyben nagy sikerrel játszott. Itt Janza Kata vette át a szerepét, és ő lépett a közönség elé a kényszerszünet alatt. Október 19-én a Rém rendes vendégek című előadást is törölni kellett, ami tovább fokozta a rajongók aggodalmát​.

A rajongók közül sokan a közösségi médiában fejezték ki sajnálatukat. Egy követője így írt:

„Hat előadáson vettem volna részt, de mind elmaradt. Bár megértem, hogy betegség miatt történt mindez, nagyon hiányzik a színpadról. Remélem, mielőbb meggyógyul!”

A színésznő hálásan válaszolt a jókívánságokra, de részleteket nem árult el állapotáról​.

Korábbi egészségügyi problémák és a visszatérés reménye

Hernádi Judit számára nem ez az első alkalom, hogy betegség miatt le kellett mondania előadásait. A koronavírus-járvány idején is elmaradtak fellépései, amikor fertőzés miatt volt kénytelen visszalépni a színpadtól. Bár a COVID-19 járvány már visszaszorulóban van, az őszi és téli időszakban az influenzához hasonló légúti betegségek is gyakoriak, és nem zárható ki, hogy most is egy ilyen fertőzés okozza a problémát​. A színházi közönség és a szakma is reménykedik abban, hogy a színésznő állapota hamar javul, és visszatérhet a színpadra.

[[cikk2]

A színházi világ reakciója Hernádi hiányára

A színházi világ is érzékeli Hernádi Judit hiányát. A színésznő hosszú karrierje alatt számos emlékezetes alakítással örvendeztette meg a közönséget, és sokan úgy tekintenek rá, mint a modern magyar színház egyik legfontosabb alakjára. A Játékszínben és az Orlai Produkciós Iroda darabjaiban egyaránt meghatározó szerepet játszik, így érthető, hogy a színházak és a kollégák is várják visszatérését​.

Bár a Menopauza újra színpadra került Janza Kata főszereplésével, a közönség és a színházi közösség egyaránt reméli, hogy Hernádi Judit mielőbb visszatérhet kedvenc szerepébe​.

Rajongói aggodalom és Hernádi népszerűsége

A színésznő rajongói hűségesek maradtak hozzá, és a közösségi média tele van jókívánságokkal, imádságokkal és kedves üzenetekkel. Hernádi Judit hosszú pályafutása során nemcsak színházi alakításaival, de televíziós szerepléseivel és közvetlen, humoros stílusával is sokakat meghódított. Különösen a Heti Hetes című szórakoztató műsorban szerzett magának szélesebb közönséget, ahol éles nyelvű, szórakoztató kommentárjai miatt kedvelték meg​.

A rajongók által küldött üzenetek között van, aki kifejezetten Hernádi humorérzékét dicséri, és reméli, hogy a színésznő hamarosan újra formába lendül. Az emberek számára Hernádi Judit egy igazi ikon, aki 68 évesen is aktív szerepet vállalt a magyar színházi életben, és sokaknak hiányzik a színpadról. Egy közösségi oldalra írt üzenet így fogalmaz:

„Nagyon hiányzik nekünk, Judit! Remélem, hamarosan újra látunk a színpadon, hiszen nélküled nem ugyanaz az élmény.”

Mi várható a jövőben?

Jelenleg nem tudni, mikor térhet vissza Hernádi Judit a színpadra, és hogy milyen hosszú lesz a kényszerpihenője. A színésznő állapota egyelőre rejtély marad, mivel sem ő, sem családja nem nyilatkozott részletesebben az egészségi helyzetéről​, ugyanakkor mind a szakma, mind a közönség bízik abban, hogy hamarosan újra láthatják majd őt a színházakban.

forrás: Librarius