promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel végleg lejáratta magát Krausz Gábor, szánalmasan magyarázkodik a sztárséf

Ezzel végleg lejáratta magát Krausz Gábor, szánalmasan magyarázkodik a sztárséf

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Minősíthetetlenül viselkedett Krausz Gábor, amikor leálltak a kamerák.

Véget ért az Ázsia Expressz és azt hiszem minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az idei minden eddigi évadnál botrányosabbra sikeredett. A műsornak voltak igazán nagy nyertesei és vesztesei is: Till Attila és Stohl András hihetetlen emberségről tettek taúbizonyságot, nem véletlenül mondják azt, hogy ők a műsor igazi nyertesei.

Zámbó Krisztiánékról is nagyon pozitív kép alakult ki, mindenkinek nagyon szimpatikus volt az, hogy meg merték mutatni az érzelmesebb oldalukat és a testvéri kötelékük erősségébe is beleláthattak a nézők

Voltak azonban olyanok is, akikről nagyon negatív kép alakult ki a nézőkben. LL Junior Dárdai Blankával való kommunikációja sokaknál kiverte a biztosítékot, Dietz Guszti hisztijei is sokakat megbotránkoztattak, Zsigmond Angéla viselkedésétől is sokakat rázott a hideg és ne kerteljünk: Béres Anett és Sáfrány Emese volt a legkevésbé szimpatikus a nézőkek.

Egy ideig, jött ugyanis egy meglepő fordulat: Krausz Gábor és Mikes Anna olyan arcukat mutatták meg a műsorban, amelyet eddig nem ismerhettek a sztárpár rajongói.

A műsor szinte egésze alatt a Séfek séfe szigorú ítésze kisgyermek módjára hisztériázott, ezzel sokszor kellemetlen helyzetbe hozva párját, Mikes Annát is, aki viszont próbálta volna minden helyzetből kihozni a legjobbat. Hamar feltűnt a nézőknek is a sok indulatkezelési probléma és kirohanás és egyre gyakrabban tették szóvá, hogy nem illendő magatartás ez egy felnőtt férfihez.

Végül a második helyen végeztek, ám a pletykák szerint az eredményhirdetés sem volt zökkenőmentes, amikor már nem forogtak a kamerák, akkor állítólag Krausz Gábor isetnes műsort rendezett le, így feldolgozva, hogy nem ők nyerték meg a műsort:

Az Ázsia Expressz után nem sokkal azonban Béres Anettől és Sáfrány Emesétől is elnézést kért az elmaradt gratuláció miatt, ezt pedig gyorsan pótolta is.

A két pár viszonya a műsor alatt sem volt feszültségektől mentes, gyakran összecsattantak és igyekeztek gyakran egymás alá tenni. Sáfrány Emese és Béres Anett egyébként ebből a szempontból igencsak szerencsétlenek voltak: az elején a nézők sem kedvelték őket és egyértelműen őket utálták ki leginkább a csapatok is. Innen szép nyerni, tartja a mondás.

A feszült forgatás után rendeztek egy bulit az Ázsia Expressz finalistáinak, amin azonban Krausz Gábor és Mikes Anna nem jelent meg. Természetesen mindenki kombinálni kezdett és a séf sértettségére fogták a távolmaradást.

A búcsúbulis botrányra Krausz Gábor egy posztban reagált és így magyarázta a távolmaradását:

Botrány‼️Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén. Aki egész nap a gép előtti ül, lejárató cikkeken agyalva az nyilván nem értheti, hogy vannak olyan embert próbáló helyzetek, amiben elfáradunk  Testileg, lelkileg.
A lényeg, hogy kihagytunk egy műsort lezáró rendezvényt, skandalum, tényleg óriási Story, címlapot ér. 
Ps: a stábot és a szereplőket csókoljuk, szeretünk Titeket! #apátokf*szát