promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megtörte a csendet Sallai Nóra férje: most először beszélt felesége állapotáról

Megtörte a csendet Sallai Nóra férje: most először beszélt felesége állapotáról

Borítókép:  TV2
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Sallai Nóra férje őszintén nyilatkozott arról, milyen állapotban van most a színésznő.

Országszerte aggódnak és imádkoznak Sallai Nóráért, aki másfél héttel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet 5 éves kisfiával együtt. A kis Bendét már a helyszínen újra kellett éleszteni, és bár az orvosok ezután is mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, a kisfiú szervezete feladta a küzdelmet, a napokban elhunyt a kórházban. Sallai Nóra állapota továbbra is válságos - ennél több mostanáig nem derült ki róla, azonban a színésznő férje most a Tények-nek nyilatkozott arról, hogy van most a felesége.

Sallai Nóra és férje 2014-ben ismerkedett össze, majd két évvel később összeházasodtak. Megismerkedésük olyan volt, mint egy romantikus filmben; állítólag a férfi már két héttel az első találkozásuk után megkérte a színésznőt, hogy költözzenek össze, 2015. augusztusában pedig meg is történt a lánykérés Sienában - minderről Nóra mesélt még 2016-ban a TV2 kamerái előtt.

Sallai Nóra és férje egyébként kétszer mondta ki a boldogító igent.


Sallai Nóra 2018. októberében jelentette be, hogy elbúcsúzik a Jóban Rosszban-tól, ugyanis akkor derült ki róla, hogy első gyermekével várandós. Még abban az évben, december 21-én megszületett fiúgyermekük, Bende, majd december 24-én, Szenteste hazaengedték őket a kórházból.

6 évvel később a család élete egyik napról a másikra teljesen összeomlott, mikor néhány fiatal egy száguldó BMW-vel belerohant Sallai Nóra autójába 130 km/h-s sebességgel. A történtek után a színésznő férje, Bence annyira összetört, hogy sajtóinformációk szerint még a munkájával is felhagyott, hogy minél több időt lehessen a kórházban. A férfi minden nap mindössze 10 percet tölthet a feleségével - ennyi a látogatási idő, amin csak két közvetlen családtag vehet részt.

Sallai Nóra férje most megtörte a csendet, és először beszélt párja állapotáról. A Tények riporterének sikerült elérnie telefonon a férfit, és bár a beszélgetés végül nem került adásba, de Marsi Anikó tolmácsolta a szavait, miszerint

„a felesége állapota egy kicsit javult, de még mindig nagyon súlyos, és hosszú rehabilitációs időszak vár rá”.